Standuri expozitionale. Standuri portabile. Standuri expozitionale personalizate. Roll-up banners. Standuri expozitionale pop-up display. Desk-uri expozitionale. Standuri brosuri . Display-uri statice. Standuri personalizate. Standuri expozitionale.

English

 
.
 

Standurile expozitionale au evoluat.

Timpul.
 Cu ajutorul sistemelor EXPO911 reduceti considerabil timpul rezervat pentru pregatirea si amenajarea
standului expozitional.
 
Costurile.
 Din primul an de folosinta al sistemelor EXPO911 aveti costuri reduse in comparatie cu varianta clasica de stand expo.
 
Imaginea.
 EXPO911 a luat parte la succesul evenimentelor a numerose firme precum a dumneavoastra, construind standuri expozitionale, roll-up banners, display-uri pop-up, deskuri expozitionale, standuri pentru brosuri, mese promotionale, displayuri statice, displayuri pentru puncte de vanzare si multe alte sisteme expozitionale.
 
 
Cine a mai cumparat sisteme EXPO911 pentru standuri expozitionale
 
 
 
 
 

Inchiriere sisteme expozitionale

Standul tau expozitional personalizat si la un cost redus !
 
Sitemele expozitionale EXPO911 se integreaza cu succes in aproape orice stand expozitional, oferind optiuni multiple de configurare sau design, datorita modularitatii extreme de care beneficiaza.
 
Pentru a reduce semnificativ bugetul pentru constructia standului dumneavoastra expozitional, fie ca este vorba de un mic proiect de cativa metri patrati, fie ca aveti de construit un stand complex, EXPO911 va pune la dispozitie prin serviciul de inchiriere, sisteme expozitionale portabile, foarte usor de asamblat si de transportat.
 
Toate sistemele expozitionale portabile EXPO911 pot fi transportate cu autoturismele firmei, nemaifiind nevoie de contractarea unui transportator special.
 
Inchiriere roll-up banners Inchiriere pop-up displays / Inchirere spider Inchiriere standuri de brosuri Inchiriere desk expozitional
 
Economiseste bani, timp si stres optand pentru varianta de servicii complete de inchiriere, montaj si demontaj de la EXPO911.
In acest fel vei elimina costurile de transport, montaj, demontaj, managementul materialelor, eventuale reparatii, reconditionari si te vei putea bucura din plin de standul tau expozitional predat la cheie.
 
 

 
Sisteme expozitionale disponibile pentru inchiriere
 
Sitemele expozitionale EXPO911 se integreaza cu succes in orice stand expozitional, oferind optiuni multiple de configurare sau design, datorita modularitatii extreme de care dau dovada.
 
Va oferim o gama vasta de sisteme expozitionale disponibile pentru inchiriere, de la simple sisteme de tip roll-up display pana la standuri expozitionale complexe pe structura pop-up display.
 
Roll-up displays  |   Pop-up displays  |   Deskuri expozitionale   |   Standuri de brosuri
 

 
Kituri expozitionale preconfigurate disponibile pentru inchiriere
 
Fie ca este vorba despre organizari de evenimente, lansari de produs, campanii promotionale, campanii de vanzari, amenajarea unui showroom sau pregatirea unui stand expozitional, la EXPO911 veti gasi intotdeauna sisteme de afisare elegante, fiabile, dar si foarte usor de utilizat si transportat.
 
Kituri expozitionale preconfigurate inchiriere
 

Intotdeauna cel mai bun raport pret/calitate
EXPO911 iti garanteaza cel mai bun raport pret/calitate din piata. Politica noastra de preturi te va ajuta in aproape orice situatie, chiar si atunci cand trebuie sa organizezi un eveniment de proportii si bugetul trebuie foarte bine echilibrat.

Intotdeauna vom avea cea mai atractiva oferta de inchiriere pentru sisteme de afisare portabile.

Lista generala de preturi pentru inchiriere  |   Lista de preturi reseller pentru inchiriere
 
 
 
EXPO911 Home page > Inchiriere sisteme expozitionale

Sisteme expozitionale
Roll-up banners
Pop-up displays
Deskuri expozitionale
Standuri pentru brosuri
People stoppers
Corturi expozitionale
Steaguri portabile
Servicii
Inchiriere standuri expozitionale
Design standuri expozitionale
Print indoor&outdoor de mari dimensiuni
Decupare autocolant
Personalizare sisteme expozitionale
Constructie standuri expozitionale
Suport
Brosuri
Fise tehnice
Instructiuni de utilizare
Garantie
Transfer de fisiere
Materiale de marketing
Informatii proaspete
Promotii in derulare
Stiri
Produse noi
Aboneaza-te la RSS feeds
 

  Termeni si conditii    Harta site    Contact

2010 EXPO911 - Standuri expozitionale