Standuri expozitionale. Standuri portabile. Standuri expozitionale personalizate. Roll-up banners. Standuri expozitionale pop-up display. Desk-uri expozitionale. Standuri brosuri . Display-uri statice. Standuri personalizate. Standuri expozitionale.
English
 
.
 

Standurile expozitionale au evoluat.

Timpul.
 Cu ajutorul sistemelor EXPO911 reduceti considerabil timpul rezervat pentru pregatirea si amenajarea
standului expozitional.
 
Costurile.
 Din primul an de folosinta al sistemelor EXPO911 aveti costuri reduse in comparatie cu varianta clasica de stand expo.
 
Imaginea.
 EXPO911 a luat parte la succesul evenimentelor a numerose firme precum a dumneavoastra, construind standuri expozitionale, roll-up banners, display-uri pop-up, deskuri expozitionale, standuri pentru brosuri, mese promotionale, displayuri statice, displayuri pentru puncte de vanzare si multe alte sisteme expozitionale.
 
 
Cine a mai cumparat sisteme EXPO911 pentru standuri expozitionale
 
 
 

Design & personalizare

pentru sisteme de afisare si standuri expozitionale
 
Standul tau expozitional trebuie sa transmita un mesaj clar si de impact.
Echipa de design EXPO911 te poate ajuta nu numai sa creezi un stand expozitional de succes. Configuratiile de standuri expozitionale propuse de echipa noastra sunt optimizate pentru a reduce costurile de transport, montaj si demontaj, ceea ce inseamna ca bugetul tau expozitional se va reflecta in mare parte in stand si nu in costuri aditionale.
Fie ca lucrezi cu un buget mic si doresti sa pregatesti standul tau pentru urmatoarea editie expozitionala, fie ca dispui de un buget mare si dorezi ca creezi un sand
ce va pune concurenta intr-un con de umbra, EXPO911 este partenerul tau pentru succes.
 
Plecand de la culorile si semnele tale corporative putem crea standuri expozitionale ce pot deveni extensia imaginii companiei tale.
Cu cat standul tau expozitional va arata mai bine, cu atat vei reusi sa atragi mai multi clienti si implicit castiga mai multe contacte.
Cu cat mai multe contacte, cu atat mai multe contracte ce vor justifica investitia in standul tau expozitional.
 
Vezi cateva din lucrarile noastre
 

 
Alegeti configuratia care vi se potriveste cel mai bine.
 
Fie ca este vorba despre organizari de evenimente, lansari de produs, campanii promotionale, campanii de vanzari, amenajarea unui showroom sau pregatirea unui stand expozitional, la EXPO911 veti gasi intotdeauna sisteme de afisare elegante, fiabile, dar si foarte usor de utilizat si transportat.
 
Kituri expozitionale preconfigurate
 

 
Leader in sisteme expozitionale portabile de tip roll-up displays, pop-up displays, deskuri expozitionale, standuri de brosuri, mese sampling...
La EXPO911 gasiti o gama completa de sisteme de afisare portabile, de la roll-up banners, pop-up displays, standuri de brosuri, deskuri expozitionale, masute pentru promotii/sampling, casete luminoase de interior, totemuri, info displayuri  pana la displayuri de exterior precum steaguri, people stoppers sau corturi expozitionale.

Sistemele de afisare EXPO911 beneficiaza de o garantie extinsa, de pana la 10 ani pentru structurile pop-up display (spyder) si servicii post garantie.  Produsele EXPO911 au un standard de calitate ridicat si nu prezinta defecte de fabricatie, insa daca totusi pe masura utilizarii produselor noastre o componenta cedeaza datorita unor defecte ale materialelor utilizate, sistemul dumneavoastra va fi reparat sau inlocuit in cel mult 24 de ore de la receptia acestuia in serviceul nostru pentru a va ajuta sa beneficiati pe deplin de avantajele utilizarii sistemelor de afisare EXPO911.

Roll-up displays  |   Pop-up displays  |   Deskuri expozitionale   |   Standuri de brosuri   |   Mese sampling   |   People stoppers   |   Steaguri  
 

Intotdeauna cel mai bun raport pret/calitate
EXPO911 iti garanteaza cel mai bun raport pret/calitate din piata. Politica noastra de preturi te va ajuta in aproape orice situatie, chiar si atunci cand trebuie sa organizezi un eveniment de proportii si bugetul trebuie foarte bine echilibrat.

Intotdeauna vom avea cea mai atractiva oferta de sisteme de afisare portabile pentru furnizori de servicii de print si agentiile de publicitate.

Lista generala de preturi  |   Lista de preturi reseller
 
 
 
 
EXPO911 Home page > Design&personalizare

Sisteme expozitionale
Roll-up banners
Pop-up displays
Deskuri expozitionale
Standuri pentru brosuri
People stoppers
Corturi expozitionale
Steaguri portabile
Servicii
Inchiriere standuri expozitionale
Design standuri expozitionale
Print indoor&outdoor de mari dimensiuni
Decupare autocolant
Personalizare sisteme expozitionale
Constructie standuri expozitionale
Suport
Brosuri
Fise tehnice
Instructiuni de utilizare
Garantie
Transfer de fisiere
Materiale de marketing
Informatii proaspete
Promotii in derulare
Stiri
Produse noi
Aboneaza-te la RSS feeds
 

  Termeni si conditii    Harta site    Contact

2010 EXPO911 - Standuri expozitionale